Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag ser inte på SVT, jag streamar i stället

Svar till Redhorse angående public service: Du har rätt i att det är mycket reklam på andra kanaler än SVT. Det och utbudet på SVT gör att jag aldrig tittar på tablå-TV längre. Jag lyssnar heller aldrig på radio.

Vad jag gör är att prenumerera på streamingtjänster som erbjuder bra och underhållande program och filmer utan reklam. Jag betalar hellre för Netflix, Viaplay, Dplay eller någon annan tjänst än att tvingas anpassa min dag efter när TV-bolagen behagar sända program av intresse fulla med reklam. I stället för radio så lyssnar jag på intressanta podcasts eller streamar musik från någon av de populära tjänsterna.

Ändå har staten bestämt att jag ska betala för public service trots att jag inte använder någon av de erbjudna tjänsterna. Pengar som annars hade räckt till att betala en streamingtjänst, som jag nu betalar utöver public service-avgiften.

Teknikfantasten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare