Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag vill hylla dem som jobbar bakom kulisserna i vården

Jag vill börja med att hylla alla som jobbar inom vården, ni gör ett helt fantastiskt jobb.

Tyvärr tycker jag att de är synd att det finns arbetsgrupper som hamnar i skymundan och därför vill jag hylla dig, du fina vaktmästare som flyttar avfallet från de coronapatienter som befinner sig på Gävle sjukhus, du vaktmästare som inte har skyddsutrustning, du helt underbara vaktmästare som möjligtvis tillhör en riskgrupp, tack för att just du jobbar fast du egentligen inte ens borde befinna dig i närheten av detta avfall. Tack för att du fixar detta så vi andra inte behöver.

Men snälla vaktmästare du ska vara rädd om dig själv med.

Jag hoppas alla hyllar dem lika mycket som alla andra fantastiska sjukvårdspersonal som varje dag riskerar livet för att rädda andras.

Med detta sagt vill jag säga att om du är en av de otroligt goda givmilda människorna som vill visa uppskattning till vården, att du också räknar in sjukhusets grymma vaktmästare (hjältarna bakom kulisserna) då ni erbjuder rabatt, matlådor eller annat som de skulle uppskatta otroligt i dessa oroliga tider.

Anonym

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare