Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kasta ut bedrägliga riksdagsledamöter

Annons

Nu får det vara slut med girigheten bland Sveriges riksdagsledamöter. Deras löner är höga men de vill tillskansa sig ännu mera pengar. Moderaternas Elisabeth Svantesson är det senaste exemplet.

Arbetare och tjänstemän som är arbetslösa och kanske lider av psykisk ohälsa jagas av samhället. Deras situation blir bara sämre och sämre. Antalet sjukdagar begränsas av matematiskt framräknade regler som är kopplade till budget. Människovärde och ohälsa räknas inte.

Bort med ekonomer som har bestämmanderätt, in med humanister.

Jag ser inte hur vårt samhälle ska kunna hålla ihop vid en kris. Splittringen är total.

Jag som sosse känner att Moderaterna ser oss som nån skit som katten släpat in, några som springer omkring i strumplästen på fester i stället för att bära lackskor.

Nej, nu får vi börja samarbeta. Stå upp för svenska värden. Alla behövs. Höj lönerna i sjuk- och åldringsvård, ge lärarna verktyg så de kan vara auktoriteter i skolan, ge föräldrar regler för vad deras ungar får göra i skolan.

Prisa journalister som gräver fram orättvisor i vårt Sverige.En del ärver förmögenheter och andra misär. Ändå ska vi försvara Sverige tillsammans. Inte lätt men nödvändigt.

Leif A

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons