Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Klassens behållning är och förblir själva deltagandet i GD/GIF

Annons

Som föräldrar till två barn har jag och min man varit ansvariga för GD/GIF-helgen sju år i rad. Vi är inga friidrottare men långtifrån soffliggare, man kan väl benämna oss fritidsmotionärer som värnar om att hela familjen ska röra på sig.

Vårt personliga engagemang i GD/GIF har naturligtvis handlat om att ställa upp för våra barn och deras klasskamrater. För oss har det varit en utmaning och glädje att locka och sporra våra barn och klassen till att först och främst delta i GD/GIF. Jag personligen har aldrig varit intresserad av resultaten, min största tillfredsställelse har varit när jag har lyckats få de minst villiga att ställa upp i terräng och stafett.

Klassens behållning är och förblir själva deltagandet och mitt främsta motto har alltid varit att de ska lära sig att heja och peppa fram varandra till personliga rekord. Att det sedan finns enstaka fantastiska talanger i klassen, som går långt och kommer till final, är ju bara ett plus.

Efter avslutad helg kvarstår faktum, att man är nöjd över att få representera klassen och stötta alla GD/GIF-deltagare som har vågat prestera i denna unika och fantastiska olympiad!

Tack Mats Åkerlind för en perfekt GD/GIF-sammanfattning.

Lotta Söderström

Mer läsning: Insändare: Låt GD/GIF vara resultatfritt!

Insändare: GD/GIF handlar om gemenskap där alla resultat är värdefulla

Insändare: Låt resultaten vara kvar i GD/GIF

Insändare: Det främsta syftet med GD/GIF är gemenskap och att skapa intresse för idrott

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons