Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort om hundar, epa

Så var det dags, igen att länsstyrelsen inte kan rädda en hund, trots vetskap om otillåten kedjehållning i bur, utan låter ägaren manipulera sig och därmed utsätter hunden för två års onödigt lidande. Bötfäll och omhänderta hunden och ge djurförbud.

Djurvän

För första gången var inte besöket på ögonmottagningen vid Gävle sjukhus allt för tråkigt. En stor eloge till den fantastiskt trevliga sjuksköterskan Eva-Lena som gjorde besöket till det bästa.

Patienten Mats

Angående epa-traktor. Det hörs ju på namnet "traktor" att detta fordon hör hemma utanför stadskärnan på byvägarna ute i skogen. Inte inne i central trafikmiljö. Hur skulle det se ut om landets bönder tog sin traktor med tillhörande harv med mera för att åka in till stan och "cruisa" lite? Vart fordon har sin plats i trafiksystemet. Man åker inte snöskoter inne i stan så varför ska man åka traktor?

DDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare