Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om 30-skyltar, KD, ogräs med mera

Annons

Varför tas 30-skyltarna bort varje år vid Hemlingby skola? Varje år när det varit skolavslutning så får personal från kommunen eller Trafikverket ta bort skyltarna som visar att vi ska det försiktigt förbi en lågstadieskola. Varför lägger vi pengar på detta varje år? Skolan fortsätter precis som vanligt med många barn som är där hela dagarna hela sommaren, med undantag i juli då den slås ihop med Sörby. Varför görs denna prioritering varje år?

Mamma

En liten förskola får inte bli för populär. Skolor som ligger nära naturen och långt från tät biltrafik. Skolor med hög trivselnivå (till exempel Sågvretens förskola och nu Linvägens förskola). Nej, det ska vara storskaliga projekt som ska fyllas upp. Strunt i barn och pedagoger. Strunt i långa resor för barnen med stressade föräldrar. Det är endast politikernas knasiga visioner som ska förverkligas. Jag tror dessa politiker sneglar på invandrarnas stora barnkullar. Men det kan ni glömma. De flesta av mödrarna till dessa barn kommer aldrig ut på arbetsmarknaden. Av kända skäl. Så där biter ni er i tummen.

lassE

Greta-effekten. Förut sorterade jag mina sopor och åkte till återvinningen ofta. Nu har jag slutat med det för allt vansinne med skolstrejk och dylikt. Tack Greta.

Så trött på allt vansinne

Livets Ords inflytande i KD. Ett inflytande kan bero på många saker. En viktig orsak kan vara om de ledande politikerna gått i Livets Ords skola. Det sägs att det är förhållandet bland alla nya ledande personer inom KD. Hur det gick för Livets ords ledare är välbekant.

Karl Gustaf Skoog

Kort svar till insändaren "Så får curlingbarnen lära sig veta hut" (13/6): DDT, vad ska vi göra med de människor som mäter andras duglighet och dömer dem efter om de sitter ner eller står upp, när de urinerar? Vad ska vi ha dem till, tycker du? Trevligt att du uppskattar respons på dina inlägg, förresten.

EIF

Vuxna? När ska man börja anställa några vuxna inom Region Gävleborg?

DDT

Kommunens ogräsodling. Bild av kommunens "vackra rabatt". Meterhögt ogräs, under detta döda/halvdöda buskar. Denna odling finns att beskåda hörnet Muréngatan/Nedre Arbetshusgatan. Skärpning!

Ulla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons