Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om äldre, vårblommor, banker, ett växande Gävle och regionens ekonomi

Annons

Det skrivs hela tiden i press och pratas om i tv att vi i Sverige blir fler äldre som kostar mycket för kommuner och landsting. Men inget sägs om vad vi bidragit med under alla år. Själv har jag arbetat 50 år och betalat skatt, aldrig fått ett bidrag. Många skattekronor från mig till stat och kommun. Nu ska jag känna mej skyldig för att jag lever och har blivit gammal.

Gammal tant

Tack Gavlegårdarna för alla fina påskliljor och tulpaner som ni har planterat på gården Vågskrivargatan 8. Man blir så glad när man ser dem!

Mia

Vad är en bank? Ingen personlig hjälp finns för uttag/insättning på Nordea. I dag [14/5] bussresa från Valbo för insättning av pengar på automat på Flanör, de enda som finns i Gävle centrum. Tre personer stod handfallna då inte insättningen på någon av automaterna fungerade. Det var bara att ta bussen hem igen med oförrättat ärende. Förvånande?

Christina

Alla politiker vill att Gävle ska växa i rekordfart, bostäder byggs som om det vore panik. Frågar de nuvarande Gävlebor vad de tycker om detta? Bilköerna är långa i flera timmar om dagen och det är inte miljövänligt. Bussturer utökas minimalt till ytterområden, offentliga ytor minskar, brist på förskolor/skolor, brott ökar... Hur ska vi ta oss fram i frmatiden? Hur ska alla få plats då stadens utrymmen i sig inte växer utan minskar? Jag bor i denna fina stad för att det inte är en "storstad"...

CG

Region Gävleborg går alltid med förlust. Varför rekryterar man aldrig kunnigt folk? Försök rekrytera folk från näringslivet i stället. In med kunnigt och kompetent folk i regionledningen så blir det kostnadseffektivt i stället för som i dag att "hälla mer bensin på elden" (pengar) som alltid ger resultatet mer minus i bokföringen.

DDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare