Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om asfalt, Tommy Berger, lokalradion, återvinning, klimatet, Försäkringskassan, jakt, politiker och skarv

Annons

Svar till Liberty Bell: Rälsläggarvägen i Hagaström är med i beläggningsplaneringen för asfaltering år 2023. Det förutsätter att budgeten för beläggning är oförändrad och att Gävle Energi eller Gästrike Vatten inte planerar att byta sina ledningar i närliggande tid åren efter 2023, då kan asfalteringen komma att senareläggas. 

Gävle kommun

Livsmiljö Gävle

Till Tommy Berger personligen via media: Käre T.Berger! Undertecknad undrar fortfarande när vi läser Rutans insändare den 14 april ("Hur kan du ha sån arrogant attityd?) och uppföljningen av Anders Lundgren, Forsby den 17 april ("Hur sover du på nätterna Tommy Berger?). Vi väntar fortfarande på ett uttömmande svar från dig, som din arbetsgivare som vi skattebetalare till er offentliganställda är! Kommer inget svar snart, bör du lämna din post och skaffa en empatisk ersättare.

Också undrande

Jag undrar varför Radio Gävleborg aldrig spelar något från den fantastiska låtskatt som finns i Sverige. Åtminstone ett spår varje dag.

75+

Finns det någon byggåtervinning i Gävle med omnejd? Där man som privatperson kan köpa/byta och skänka bort byggmaterial, till exempel fönster. Gästrike Återvinnare har ingen sådan verksamhet, så var kan den finnas?

Återvinnaren

Kommentar till "Klimatintresserad miljövän": Jag tror det inte är många som tror att jorden skulle gå under av denna klimatpåverkan. Däremot är vi människor som art hotade, bland många andra arter. Jorden snurrar nog på ändå...

Peter

Försäkringskassan, vilket jobb ska jag söka nu när ni har utförsäkrat mig från min sjukskrivning?

Anneli Svensson

Ska skogens djur få självdö eftersom alla ska bli veganer? Djuren kommer då fram och äter allt som odlas av människan, det blir ett "skafferi" för det vilda. Låt människan få leva som i urminnes tider då det inte fanns gröna ängar och hellre inga veganer. Och vem överlever vintrarna om el och drivmedel försvinner? Jo det jagande folket.

En som varit med i tiden

När en politiker eller annan förtroendevald blir påkommen med att ha tagit pengar ur statens kassa, då är dessa beredda att sona sitt brott genom att betala tillbaka. Det talas aldrig om straffavgifter och räntor. När vi vanliga skattebetalare av misstag eller bedrägligt blir påkomna att till exempel ha lämnat felaktiga uppgifter i deklarationen, då får man inte bara betala tillbaka. Det utgår dessutom skattetillägg och ränta. Dessutom kan man bli åtalad. Våra politiker lever alltså ett skyddat liv i många hänseenden.

lassE

Kommentar till ”Nu är det akut”: Är det skarven som är grundorsaken till att fiskarterna du räknar upp försvinner? Foderfisket som bedrivs måste väl vara en väldigt stor bidragande orsak för där åker väl i stort sett allt som hamnar i trålen med upp och blir mat till minkfarmarna i Finland. ­Lite självrannsakan av människans påverkan skulle väl inte skada eller?

Lars H

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons