Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om batteriholkar, vatten, miljö, psykisk ohälsa, vindkraft och politikernas löner

Kontakta transport@el-kretsen.se så fort ni ser sönderbrutna batteriholkar. Jag har kontaktat dem minst tio gånger. Var hamnar farliga rester av sönderbrutna batterier? Vilka köper batteridelar? Jag har sett på Ica Maxi ett par som fyllde en kasse med batterier. Detta händer i hela Sverige.

Ewa Sandin

Hej. Jag säger bara det är åt helvete. Hur man kan leka med våra pengar? Det gäller det här med miljön och det verkar bara ha med pengar att göra. Några skor sig på våra pengar. Och hur kan en liten tonårig tjej skrämma upp vuxna människor? Klart att vi ska vara rädda om vår jord. Men vi måste väl göra det med lite sunt förnuft. Jag förstår inte hur lilla Sverige ska rädda jorden.

Byt regering

Följdsjukdomar och psykisk ohälsa – det ena genererar det andra. Från starka värktabletter och skilsmässa, motionsberoende, sedermera psykiskt sjuk och ifrågasatt av Försäkringskassan angående läkarens intyg på min sjukdom. Sedermera alkohol och spel, det ena leder till det andra. Man har många diagnoser då man söker vård. Alla gör sitt bästa efter sin förmåga.

Ml

Var är alla miljökämpar som tycker vindkraft är så bra? Jag vill gärna höra vad de tycker nu när det ska gå 800 lastbilslass med prylar som ska monteras i Åmot, Lingbo med flera ställen. Dessutom all väg som måste byggas, betongfundament på 600 ton betong som måste gjutas och 20 ton armering som ska i. För att inte tala om tillverkningen av själva vindkraftverket. Bara av att svarva en axel så blir det 19 ton spån. Lägg därtill aluminium till noskon och all naturförstöring. Man hör inget om det. Men när krafverketen står där så är de så bra... Sätt upp 15-20 vindkraftverk på gärdet i Stockholm så får vi se och höra vad de tycker!

Tp

Svar till Epos: Det är inte så konstigt som det låter. Lönerna till politikerna grundas på tjänstemännens löner. Det är klart att det då inte finns något intresse av att ha låga löner för tjänstemän. Det skäms inga politiker för. Tjänstemännen vore väl dumma om de protesterade.

Pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare