Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om beroendecentrum, SD och högerregeln

Jag måste få berätta vilka underbara människor som jobbar på Beroendecentrum Södertull. Alltid glada och trevliga, Jag kan säga utan dem hade jag nog inte levt i dag. De ger mig stöd och peppar mig att klara av att inte återfalla i missbruk. Så Mia, Anna, Jenny med flera – vilka tjejer!

En otroligt tacksam alkoholist

Trycker man "Svenska folket" på tröjor och flygblad, innebär den formuleringen alla i Sverige boende människor. Ingen undantagen! Jag är född i Sverige och räknas därmed till svenska folket, men jag tar definitivt avstånd från allt vad SD står för och hur partiledaren agerar. Alltså har Jimmie Åkesson utnyttjat mig å det grövsta.

Bag

Pinsamt att en partiledare i Sveriges riksdag som har knappt över 20 procent av rösterna i Sverige gör sig till talesperson för svenska folket. Lika pinsamt som om partiledaren för Vänsterpartiet eller Miljöpartiet skulle göra sig till talesperson för svenska folket. Sen får de ha vilken åsikt de vill om flyktingar.

Lars H

Hej "Bilen som körde rätt". Jag skulle vilja påstå att hela området innanför rondellen är ett parkeringsområde, eftersom det är skyltat så vid infarten. Den man som skrek "Högerregeln för fan" har faktiskt rätt. Ni var inte på en väg utan på en del av parkeringsområdet, då gäller högerregeln. Sen är det givetvis tråkigt och onödigt med en hård ton i trafiken.

Respektera högerregeln

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare