Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: kort sagt om bilar i parken, sopor, fartbulor

I Bobergs paviljong i Regementsparken dansas det numera nästan varje kväll och ett antal bilar parkeras då vid paviljongen. Häromkvällen hölls en privat fest i allén vid I 14:s stora flaggstång i parken. Ett tiotal bilar körde fram och tillbaka på parkvägarna och parkerade på gräsmattan.

Är det verkligen tillåtet att köra bil på parkvägarna och parkera på gräsmattorna i parken? Om inte behövs tydligen förbudsskyltar.

Flanör

Svar till dam runt 70

Har samfällighetsföreningen i Lingbo läst Lagen om förvaltning av samfälligheter, så har detta problem aldrig uppstått.

Det som gör mig frustrerad är att myndigheter gör sin egen tolkning av lagen, tyvärr börjar vi närmar oss ett laglöst samhälle på grund av att myndigheterna tar den lättaste vägen till beslut.

laglösa landet

Läste insändare den 15/7 om hur vi sorterar våra  sopor. En del förstår nog hur man ska  göra. Sedan finns de som lämnar diverse som ska till stora återvinningen, typ stolar, byrålådor, madrasser etcetera. Ingår detta skräp för våra miljöhanterare  att ta hand om?

Iren G

Först lägger man ner mycket tid och pengar på att göra Laggarbovägen fin. Den blev jättebra, sen förstör man allt med fartbulor. Ofattbart.

Bybo

Replik till signaturen Kickan. Jag håller fullständigt med dig om serierna i GD, en bra tidning ska ha bra serier. Förutom Hälge så är övriga serier väldigt billiga i ordets rätta bemärkelse. Förmodligen även billiga att köpa in. Förslaget från en insändare nyligen om att ta in Kronblom tycker jag är alldeles utmärkt. Låt oss hedra denna ortens soffliggare som en återkommande serie i GD.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare