Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om bilkörning, klimatet, Miljöpartiet med mera

Svar till Helén Polmé angående hemtjänstens bilkörning: Samma sak görs vid Hallonpassets busshållplats, och hemtjänst på Norrbågen ojämna nummer kör de ofta på cykelbana samt övergångsställe rätt över till Forellen. Vanligt folk kör på gatan runt.

HRT

Om någon hittar på ett sätt att skylla klimatförändringarna på invandringen så skulle troligen högertrojkans anhängare i större utsträckning ta till sig av forskningsresultaten.

Anders Johansson

Miljöpartiet är stolt över sina miljörabatter till eldrivna fordon. Men så mycket som 300 miljoner kronor har gått till bilköpare där bilarna ganska omgående sålts till utlandet. Sedan har vi alla miljoner i rabatter som gått till välbärgade svenskar. Ni borde skämmas i stället för att vara stolta över er idiotiska fördelningspolitik. Dessa pengar behövs så väl till vård och äldreomsorg samt andra svaga grupper i vårt samhälle. Men där spar ni in i stället.

lassE

Bibeln kanske inte påbjuder julfirande men det gör serietidningarna Bamse och Kalle Anka.

Anders L. Gävle

Vilket härligt inslag med damerna som var modeller i Söders Unders skyltfönster, precis som vanliga människor med lite för mycket här och där, ja ni var verkligen härliga och fick många att le lite extra. Säkert bidrog det till att folk förstod att det finns något för alla i er butik.

Mulliga Maj

Snälla, nyansera skoldebatten. Det finns inga storskolor i Sandviken, ingen har heller föreslagit några sådana. De största skolorna i kommunen hyser drygt 600 elever. Det är definitivt inga storskolor, det är inte ens stora skolor. Det finns inte ens någon plats för att bygga en skola med 1 200-1 400 elever, om nu någon mot förmodan skulle nära dessa drömmar.

Bo Jonsson, Sandviken

Vilken sida står Hyresgästföreningen vad det gäller kommande hyresförhandlingar? Kan ni acceptera höjningar för hyresgäster i ett fastighetsbolag här i Gävle med en lönsamhet på 73 450 procent och en vinst det senaste året på 14 985 000 kr?

En hyresgäst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare