Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Brynäs, arbete med mera

Snälla Brynäs, släpp de gamla gubbarna Berglund och Bertilsson nu och satsa på era egna juniorer. Ska de ha så mycket för att spela? Om de är så duktiga borde de väl vara klara för någon annan klubb för länge sen. Sluta tigga pengar av fansen, man skäms. Om ni blir sexa eller åtta i grundserien spelar ingen roll. Spelarna måste ha rätt inställning annars blir det en mycket lång resa oavsett vad de får i lönekuvertet.

Liraren

Svar till "Ej arbetslös": Jodå, de arbetena existerar. Men jag anser inte att man ska tvinga ut folk på jobb de inte vill ha. Det leder bara till att man missköter arbetet. Jag har sett exempel på detta. Att arbetslöshet överhuvudtaget existerar strider mot FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, som stipulerar allas rätt till ett meningsfullt arbete.

Larz Gustafsson, Gävle

Replik till Anders Ekholm: Ditt resonemang är så enbent att det inte är konstigt att det haltar. Att jämföra trafikdödade hundar med vargdödade hundar gör ju bara att du själv gräver din grop djupare. Låt mig förklara för dig: I Sverige har vi ett hundratal vargar, men vi har miljoner fordon. Givetvis så kommer trafiken att ta fler tamhundar än vargen när det finns en enormt större mängd fordon än vargar. Att du är djurvän förnekar jag inte, men att låta närgångna vargar äta upp ett par katter, någons hund och riva en flock får innan den får ett skyddsjaktbeslut är inget som jag kan tycka är värdig inställning för en djurvän.

Slangen

Angående banankastning på fotbollsspelare: Spelar etniciteten någon roll? Det är ju de som kastar som eventuellt bör gå om förskolan och lära sig lite hyfs och stil. Kanske kommer de från föräldrar som inte klarar av sin uppgift att lära barnen bete sig i civil miljö. Vad vet jag? Man börjar nu förstå varför det finns skor med kardborreband även i vuxenstorlek.

DDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare