Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Brynäs, Arla, SD, reflexer med mera

Jag har under några år förstått att detta med att rekrytera gamla spelare till olika uppdrag i Brynäs organisation inte kommer att hålla i längden,. Nu står vi där är jag rädd för. Brynäs måste ut och leta efter en ledare av Erika Grahms kaliber till herrarna. Eller utse Erika till sportchef nu, så fixar hon detta.

Nu eller aldrig

Var är Mikael Sundlöv? Han sviker Brynäsfansen. Han har utlovat en spetsvärvning. Var är den? Tacksam för svar.

NeN

Uppdrag Granskning visade i onsdags ett synnerligen omskakande reportage från en stor mjölkgård i Hälsingland. Maken till vanvård av djur i stor skala har jag aldrig sett förut. Och fegheten och flatheten hos de myndigheter som är satta att kontrollera dessa verksamheter visade inga gränser. Till Arla som hjälper till så denna verksamhet kan fortgå vill jag bara meddela: Inte en enda deciliter till från er kommer jag att handla, om inte ni reagerar snabbt och kraftfullt.

Observer 1

Replik till "Elling, diversearbetare": Efter enfrågepartiet SD:s ökade popularitet där i stort sett allt skylls på invandringen, där den öppna rasismen och främlingsfientligheten har ökat och normaliserats till en otäck nivå, så skriver Realist en insändare där hen påpekar att sprängningar har skett med MC-gäng inblandade och att allt inte är invandrarrelaterat. Då känner alltså du, Elling, att det har gått för långt, då vill du sätta ner foten. Herregud, man tar sig för pannan! Jag har sällan läst en insändare med så mycket dubbelmoral.

Berntpeter

Svar till "Elling, diversearbetare": Du blev nog inte bara matt, du blev säkert schack matt på min insändare. Att blanda in hundar i resonemanget bevisar det. SD:are brukar bli det. Släpp tunnelseendet.

Fortfarande realist

Insändarskribenten "Trafikant, Nynässkolan" skrev om vikten av att bära reflexer i mörkret men glömde det viktigaste: Hur dessa är placerade. Många bär dem alldeles för högt och på ryggen. Det är ju när du ska gå över gatan som de bäst behövs och då ska de hänga på sidorna av plagget och lågt. Bilarnas lyktor lyser ju lågt och då får föraren syn på dig fortare. Tänk på det och gå ut och promenera mera.

Också trafikant

Nu skryter regeringspartierna om sina räddningspaket och bidrag som de lovar till höger och vänster. 100 miljoner, 250 miljoner lite här och där samtidigt som man sparar mera på något annat och drar ner på det mesta för att få pengarna att räcka till alla bidrag. Har dessa belopp någon större nytta i landets uppbyggnad? Det är oftast mindre belopp vad man kan vinna på nätspel.

Anja

Svar till "F.d. företagskund": Kontakta taxibolaget i fråga, memorera numret på förarens taxileg. Jag håller med om att det är många förare som klär sig slarvigt, inte bara bland de mindre bolagen.

F.d.taxichaufför

Svar till "Rätt ska vara rätt": Det är väl självklart att företaget debiterar fullt pris för varan om inget annat är överenskommet. Det är ju som att om man ska in på affären och köpa mat och sen klaga över att man inte får köpa maten för priset som butiken köper det för. Om man som privatperson åker in och köper som i detta fallet, rördelarna själv, kan man ju inte tro att man får 30 procents rabatt på köpet. Men att den som handlar mycket får rabatt är självklart.

Jonny

Svar till "Rätt ska vara rätt": Klagar du på samma sätt när du servar bilen? Det är klart att firmor som gör jobb måste ha marginal på materialet.

Js

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare