Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om busskort, avstånd, Brynäs

Angående busskort för pensionärer. Tänkte jag skulle svara dig som tycker att det är fel om kommunen ska ta bort fria busskort för oss äldre. Jag tycker inte det är fel det finns seniorkortet för 280 kr per månad. Då får man åka fritt i hela länet alla dagar, till och med med tåg till Sundsvall, Falun med mera. Och det tycker jag är fantastiskt bra. Jag tycker däremot att våra skolungdomar ska få fria resor under skoldagarna vilket inte alla får. Dom är ju vår framtid och måste gå i skolan. Jag är själv en fattig pensionär, men tycker att vårat seniorkort är väldigt förmånligt. Tack för ordet.

Pensionär

Håll avstånd! Ja, det gäller väl även i butiker? Vi som jobbar i butik vill iallafall att ni kunder håller avstånd. Mot varann och mot oss som jobbar där. Vi som jobbar där får dagligen utstå närgångna kunder. Ni i stort sett klättrar på oss. – Kan jag få hjälp? Ja,det kan du! Men inte om du sniffar mig i nacken igen. Stopp! Även om du inte bryr dig om du blir sjuk eller inte, så kanske jag och mina kollegor gör det. Vi vill inte bli sjuka. Så snälla,håll avstånd. Hur svårt ska det vara?

Butiksbiträdet

Toppen Blomkvist. Jättebra att du Blomkvist är klar för Timrå. Jag vet att du kommer spela din skickliga och talangfulla hockey. Jag hoppas att Timrå går upp till nästa höst så du kan visa Sundlöv vilket uruselt val han gjorde när du inte fick nytt kontrakt. Jag vill önska dig en lyckad säsong.

Karin i Sollefteå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare