Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om corona, Brynäs med mera

Svar till Lasse Ekstrand: Är din insändare en provokation? Om inte måste du vara en sur, halsstarrig, negativ gammal gubbe. Om någon backar från dig betyder inte att hen är rädd för dig utan att hen är rädd om dig. Om du tror att någon politiker vill att något land ska drabbas av detta virus för att fiska röster är du mer än inskränkt. Nej, öppna dina ögon och se ut genom fönstret. Se solen, lyssna på fågelsången och ta vara på din känsliga själ så kanske du ser någon annan än dig själv.

Marian

Svar till Gunnar: Du kan nog ta ifrån duktiga och framgångsrika människor deras pengar en gång, men med tiden kommer du att få slut på pengar att betala välfärden med. Socialisternas eviga problem är att de förr eller senare får slut på andras pengar.

Alltid mer, aldrig nog

Snälla Michael Sundlöv, tänk vad du missar när du inte har Blomqvist kvar i Brynäs. Det finns ingen som har samma Brynäshjärta som Jacob. Alltid ärlig och en som jobbar stenhårt i alla lägen, det vet du Sundlöv. Jag tror att du kommer att få svårt att hitta en som han. Jag blev så arg och ledsen på dig. Varför varför gör du så här? Hoppas du har en riktigt bra förklaring. Hälsning från

Karin i Sollefteå

På de dagliga presskonferenserna så dyker samma frågor upp från journalisterna, nämligen "hur ska vi bete oss när vi ska äta ute" och svaret blir detsamma: "En regel är att hålla en armlängds avstånd", svarar Tegnell dag efter dag. Ska det vara så j--a svårt att fatta? Tänk själva någon gång.

Sunt förnuft

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare