Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om corona, cyklister med mera

Läser om Naturskyddsföreningen i Gävle om hur de sköter om och vårdar blomsterängar på Iggön (Storåkersbacken). Samma förening som ger sitt ja till att uppföra vindkraftverk nära Iggön. Havets trädgårdar och bottenängar är tydligen inte lika viktiga för de syns inte. Därför kan de skövlas med bland annat stora betongfundament.

lassE

Håller helt med Anders Sandin angående vindkraftsindustrin. 20 000 nya jobb? Inte för Sverige i alla fall. "Tre fjärdedelar vill ha mer vindkraft" – var går det att se den undersökningen? Jag anser att detta är ett önsketänkande.

Dagmar

Svar till "Den som lever får se": Exakt vad är det som får dig att tro att det är den så kallade överbefolkningen som är skurken i dramat? Handlar det om medelsvenssons inbyggda förakt visavi den tredje världen?

Larz Gustafsson, Gävle

Svar till "Senior TMA": Det finns inte någon rationell anledning att som gångtrafikant vara rädd för cyklister. I Sverige har vi en databas där alla olyckor i trafiken sparas. Tittar man där så finns det inte några allvarliga olyckor där cyklister kört på och allvarligt skadat gående. Däremot så dödas varje år gångtrafikanter av bilister, så där bör man vara uppmärksam och försiktig.

Cyklist

Nu är väl måttet rågat på tokerier när ett företag har ekonomi att betala ut avkastning till sina delägare/aktieägare samtidigt som det söker statsstöd för sin överlevnad. Det är som om jag som inte har barn skulle kunna söka barnbidrag. Så se för f-n till att från regeringen stoppa dessa jönserier. Finns det pengar utan risk att gå omkull låt då delägarna/aktieägarna stötta.

Å. A.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare