Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om coronakrisen, störande musik med mera

Mitt i denna kris kan jag inte låta bli att tänka på Leif Östling, mannen som frågade ”Vad fan får jag för pengarna?” och syftade på våra skatter. Jag undrar om han nu börjar förstå att Folkhälsoinstitutet, regionens vård, provtagningar och ekonomiskt stöd för företag i kristider är något av det vi alla får för pengarna.

Eftertänksam

Var glada alla varslade och uppsagda, ni får ju nån form av ekonomi. Jag är nere på bottens helvete med indragen sjukpenning, ej välkommen tillbaka hos AF efter sjukskrivning. Så vad f-n är en liten uppsägning? Jag har betalat fackavgift och A-kassa sedan 1983. Ni har tur som kommer in A-kassan med gräddfilen.

Glad påsk på er allihop från stupstocken

De som inte varit med i A-kassan har prioriterat jaget framför laget. Deras dumsnålhet kan beskrivas med en Siw Malmkvist-schlager. Den börjar så här: "För sent skall syndar´n vakna". Jag hoppas de inte får ut lika mycket, om de går med i dag, som om de har betalat under hela sitt liv.

lassE

Svar till "En som har tröttnat på detta": Gör som jag gjorde när vi tröttnade på raggardunket på Hattmakargatan och Ruddammsgatan som störde min mamma dygnet runt. Gå ut. Ta av föraren nycklarna och lämna bilen på gatan. Det är oftast bara ungdomar så de kan inte göra så mycket motstånd om du är vuxen. Lämna sedan nycklarna till polisen så får föraren hämta upp dem där senare och får då också sina böter för felparkering mitt i gatan samt störande av allmän ordning i enlighet med lokala stadgar. Enkelt!

DDT

Apropå bilburna ungdomar som spelar hög musik vid Valbo Köpcentrum så kan polisen lätt åtgärda detta om de vill. Förbudet mot tomgångskörning mer än en minut gäller här i Valbo. Ungdomarna bryter mot de´t hela tiden eftersom med så mycket belysning påslagen på bilarna samt att de spelar musik så är också motorerna igång. Så sätt fart och bötfäll!

Även tomgång i bollen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare