Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om cyklister, sjukvård, musik mera mera

Har Sofiedalsskolan tappat greppet totalt? Vad har hänt med Sofiedalsskolan? Eleverna går dagligen till Köpis eller McDonalds och kastar skräp hela vägen efter sig. De slår sönder brevlådor och drar med sig kundvagnar som de lämnar längs vägen. Rektorn är informerad om detta, men ingenting händer. Ta tag i problemet nu för barnens bästa. Samla elever och föräldrar och ta upp det här på allvar. Det har hållit på i flera år nu och ingenting görs. Lata, rädda, lärare och rektorer? Och uppenbarligen föräldrar som inte lyckas uppfostra sina barn. Ryck upp er och gör något åt saken.

Vill barnens bästa

Som boende på Norrlandet gläds jag åt, och använder ofta, den förnämliga cykelvägen som följer Bönavägen. Bönavägen är smal och mycket hårt trafikerad. Det är därför otroligt märkligt med dessa "tävlingscyklister" som ideligen envisas med att inte använda cykelbanan utan kör på den trånga bilvägen! Är det er åsikt att cykelvägar är onödiga?

Förundrad

Catarina Meurling. Håller verkligen med dig, spar in på alla dyra och onödiga politiker både på kommun och i landstinget. Vi har inte råd med er, våra skatter ska gå till dom som behöver och inte till era höga löner och förmåner. Ni är som bortskämda brats.

Trött på att bli utnyttjad

Fantastisk sjukvård. Tack till svensk sjukvård i allmänhet och Gävle sjukhus, avd 111 a, i synnerhet. För att ni i dessa svåra tider på ett så fantastiskt sätt tar hand om mitt barn. Tack för att ni är förstående och ödmjuka när jag ringer. Det betyder så mycket! Speciellt när man inte får komma och besöka sitt barn. Ni är är helt underbara och bäst.

Gustavs mamma

Byt musikval. Lyssnar på Rock-klassiker i radion men varför spelas det samma samma musik vareviga dag? Det borde väl ändå finnas andra låtar att spela, nu har jag tröttnat på musikvalet. Kanske rockklassiker kan ge ett svar.

Byt låtar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare