Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: kort sagt om Ebba Busch, vindkraft

Nu har Sverige  en brottsling och därtill "kristen" som partiledare, nämligen Ebba Busch. Hon har erkänt men anser sig oskyldig, vilken soppa.

Sann kristen

Svar till Larz Gustavsson om SD

Om jag skrivit så är det fel och ditt påpekande är korrekt.

Cirka 18 procent av den röstberättigade befolkningen ska det vara.

Copernicus

Ni som skriver debattartiklar och insändare och propagerar för vindkraftverken. Ni vill bland annat att det inte skapas oro. Hur kan man uttrycka sig så dumt. Vad jag kan se så är det inga av er som ens bor i närheten av ett vindkraftverk. Alltså har ni ingen personlig erfarenhet av ett långt boende i närheten av dessa monster. Ert intresse är att sälja eller av ideell karaktär. Det finns annan energiförsörjning som är på gång. Vi i Sverige behöver inte ta täten för ett fossilfritt samhälle när övriga världen bryr sig så lite om detta. Vi kan inte lösa omvärldens energiproblem. Därför ska vi inte behöva känna oro över dessa monsterskogar av vindkraftverk.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare