Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om en tistel och kvinnoförtryck

Annons

En tistel till bilföraren av en byggfirmas vita bil med släpvagn fylld med rivningsvirke som på tisdagen den 30 juli vid halv tio-tiden körde väg 272 efter Sjönvikssågen mot Öjaren. Föraren nonchalerade totalt hastighetsbegränsningen och gjorde ett antal omkörningar, det finns en anledning till att det är 60 km/tim där.

Omkörd

Finns det inte en Greta Thunberg bland våra nysvenska kvinnor? En som kan sätta stopp för dessa idéer att man måste visa sin religiösa inställning i klädseln. En som sätter stopp för männens krav att det så ska vara. Vissa män fjättrar sina kvinnor i hemmet, medan de själva bedriver uteliv i olika former. Värst är de som tvingar sina döttrar till detta påfund. Det behövs en Greta för att tala om för dessa kvinnor att de kan klä sig som de vill. De är lika religiösa som ni. De behöver bara inte bevisa det i klädsel. För tron sitter inte i kläder utan i själen.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare