Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om fiber, corona, LSS med mera

Svar till "Rådvill": Förstår att man kan bli lite rådvill! Antingen kan du redan nu testa vårt mobila bredband i befintligt nät på 4G, som också är ett nät vi fortsätter att investera i. Vi har ingen prognos på när 5G är aktuellt i ditt område men våra mobila bredband kommer fungera för det också. Är du storanvändare av till exempel streamad TV och film eller annat och behöver ännu mer krut i burken så är fiber ett toppenval – säkert, snabbt och robust! Hör gärna av dig till vår kundtjänst på telia.se eller via telefon så kan vi tillsammans reda ut vad som passar dig bäst. Mobilnät och fiberlina, de är båda prima!Hälsar

Roija

Telias pressavdelning

Ja, jag säger då det, nu ska vårt land även försörja två tredjedelar av EU:s befolkning på grund av deras coronaolycka. Så nu är det dags för oss svenska skattebetalare att bereda oss på ett stålbad utan dess like. Något som Centerpartiet, Vänsterpartiet och Miljöpartiet inte kommer att hålla med om. För Sverige är ju ett så rikt land.

lassE

Svar till Larz Gustafsson: Nej är inte utvecklingsländer som förorenar Östersjön, Finska viken, Skärgårdshavet, Bottenhavet eller Bottenviken, utan det mesta kommer från öststaterna och fartyg som slänger sopor överbord till havs. Det kostar pengar att ta iland soporna! Hamnarna tar ut höga miljöavgifter för sopor och för avloppsvatten som också pumpas ut i havet från fartyg,fritidsbåtar och fritidshus.

Sjöman

Jag är så trött på att det tar sån tid för Postnord att leverera våra paket till dörren. Jag kan beställa något från nätet i början av maj och får det i mitten av juni. Snälla, säg att det inte bara är jag som har det så här. Men inte nog med det så brukar inte paketen vara så fina heller när man får dem. Är det så svårt att kliva ur bilen och lägga paketet utanför dörren!? De har ju redan adressen och allt så det ska ju inte vara svårt att hitta rätt hus.

Arg shoppare

FUB (Riksförbundet för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning) har i sin årliga rapport visat att personer med funktionsnedsättningar som uppbär sjuk- eller aktivitetsersättning är fångadd i fattigdom. De betalar nästan tusen kronor mer i skatt per månad än motsvarande ålderspensionärer. Varför? Ge dessa personer samma förutsättningar som ålderspensionärer.

Yvonne Malmgren

före detta handläggare för LSS och generella handikappfrågor

Hoppas att personalen, både på sjukhus, hemtjänsten och särskilda boenden skriver ner och dokumenterar sina erfarenheter och arbetsförhållanden som förekommer under denna dramatiska pandemi. Detta måste vara värdefulla kunskaper vid en framtida utvärdering. Personalen på golvet har ju den verkliga bilden som i många fall inte cheferna har eller vill visa upp. Lyssnar man till ledande personer funkar det mesta väldigt bra, vilket i många fall är en lögn. Man har ju under denna period läst de mest hårresande reportage om hur det är bakom kulisserna.

En som hoppas slippa äldreomsorgen

Läste signaturen DDT i GD 28 maj. Äntligen kommer det upp att det finns för många chefer inom regionen. Som kostar skattebetalarna enorma pengar. Detta eftersom deras löner ligger högre än "vanliga" arbetare. Man kan fråga sig, varför?

Christina

Ulf Kristersson gläfser utan att komma med någon lösning påstår signaturen Å. A. Förmodligen anser sig Kristersson ha anledning att gläfsa, men det vore klädsamt om signaturen Å. A. tog sig tid att lyssna på Johan Forssell då han gläfser i migrationspolitiken. Om majoriteten riksdagsledamöter gläfste på samma sätt, då skulle det bli pengar över till sjukvårdsutrustning, och svenska folket hade varit testat. Men å andra sidan hade signaturen Å. A. då gläfst klart. Knappast troligt då hen säkert upptäcker nya motsättningar att gläfsa om.

Zakrajo Topelio

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare