Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om flaggfästen, jämställdhet, mopedbilar med mera

Ser på lokal-tv att Trafikverket har tagit ned fästen och flaggor i Norrsundet och Bergby. Trafikverket säger att flaggorna kan ramla ner på vägbanan. Tänk om armaturen och stolpen skulle ramla ned då? Nog är det lite småaktigt

Stiganders

Har ägnat en stor del av mitt yrkesverksamma liv åt arbete som företrädare för olika arbetsgivare. Förvånat betraktar jag dagens arbetsliv där yngre förmågor utan erfarenhet och verklighetsanknytning gör karriärsteg som är ofantliga och helt orimliga. Inte sällan är det kvinnor som verkar få åka i gräddfil. Män får stå tillbaka trots både högre kompetens och mer erfarenhet. Det är vanligt att arbetsgivare köper ut äldre erfarna medarbetare, för att yngre förmågor ska kunna fungera som chefer. Fantastiskt att höra i SVT att nuvarande EU-ministern nog inte är tänkbar som ny utrikesminister, trots mycket god kompetens och erfarenhet. Skälet till att han knappast är aktuell angavs till att han är just man.

Zorklin

Svar till Bo Hellgren: Sverige är en knapp promille av världsmarknaden. Om hela Sverige slutar röka och snusa direkt så påverkar det inte de stora tobaksbolagen ett dugg. Mycket enkelt!

DDT

Vad jag känner till så är mopedbilen ett EU-verk. EU är tjäna pengar, tjäna pengar till varje pris. Ta bara dumheten med baklyktor på bilar som bara fungerar när typ halvljuset sätts på. Vidare när det gäller epatraktorer och mopedbilar, kanske man skulle sätta ljuset på dessa ungdomars föräldrar. För ungdomarna är väl uppfostrade i föräldrarnas fordon. I dag är ju fort och farligt alltför många bilisters vardag.

lassE

Kanske är det tvärtom med slöjan. Männen kanske blir mer attraherade och nyfikna på vad som döljer sig under slöjan. Religionen kommer från hjärtat, inte från kläderna.

Frireligiös

För litet brevinkast? Ring i så fall på dörren eller så lämna posten efter överenskommelse med kunder. Så gör man i Finland, postiljonen lämnar paket även utanför arbetstid om det finns behov. sjuka människor ska kunna få sin post som alla andra.

HS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare