Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: kort sagt om fula fiskar och SD

Har du Marulk, havskatt eller hälleflundra på tallriken? Eftersom vanliga matfiskar håller på att ta slut fiskar man på allt djupare vatten. Djuphavsfiskarna känns igen för att de ofta är lite fulare än andra fiskar. De har stora huvuden som lätt fastnar i näten. Tyvärr hinner de inte skaffa yngel innan de fångas, därför är de lätta att utrota. Låt oss slippa se fula fiskar på tallriken.

Catharina Wickström

Vad är det för fenomen som gör att vanliga enkla knegare och skattebetalare röstar på SD i mycket stor utsträckning? Är det främlingsfientlighet? Nej, snarare politikerförakt för våra överbetalda politiker med höga löner och fantastiska pensionsförmåner. Sitter och gonar sig i sina förnämliga sommarstugor och hem medan vanliga löntagares inbetalda skatter går till bidrag och liknande. De har råd med detta liv men det har inte Svensson. Därför förlitar man sig på en propaganda där Sveriges skatter går till oss som jobbar, inte tvärtom!

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare