Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om fyrverkerier, Greta Thunberg, Villa Sjötorp med mera

Vilka legender Eje Berglund och son är som bjuder Gävle på nyårsfyrverkerier! En proffsshow gör att man kan känna nyårsstämningen på riktigt utan att skjuta en stor show själv. Jag nöjer mig med några mindre egna pjäser vid midnatt, och skänker det som blir över till välgörenhet som de önskat.

Åke Malmgren

Eje Berglund är ingen djurvän! Han betalar ur egen ficka för att få skrämma livet ur djuren då kommunen beslutat att inte skjuta iväg något. Sen påstår han att djurägarna drar på och ljuger när det gäller skräcken för smällare. Skäms på dig Eje. Till Gävle kommun vill jag bara säga ge han inget tillstånd att skjuta fyrverkeri i Gävle det kan han göra där inga djur far illa.

Pelle

Blir glad när jag ser och hör alla som går i Greta Thunbergs spår och som värnar om miljön. Det måste innebära att man i fortsättningen cyklar eller åker kommunalt till jobb och skola. Eller?

Marian

En alldeles utmärkt plats för Villa Sjötorp skulle vara på kullen i Herrgårdshagen, alltså där Brynäs herrgård tidigare fanns. Villan skulle passa alldeles utmärkt där bland all grönska och lite högt så alla kan njuta av den vackra villan. Just nu står det endast en parkbänk på den platsen. Har även skrivit till kommunen om detta.

Lena Andersson

Nu ska alla partier utom SD bjudas in till förhandlingar om höghastighetstågen. Då kan man ställa stig frågan hur demokratisk är regeringen och hur kan C godkänna att Vänsterpartiet blir inbjudet? Annie Lööf sa att både V och SD skulle hållas utanför.

Stiganders

Något som förvånar mig är att det inte har bildats ett muslimskt parti med målet att komma in i Sveriges riksdag, efter allt hat och beskyllningar som muslimerna utsätts för i dag. Skulle det bildas ett sådant parti så skulle jag vara den första att rösta på partiet.

Svensk sen generationer

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare