Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om gatunät, skräp med mera

Angående gatuarbeten. Svar till "Bilisten" 7/8. Jag tycker du ska vara tacksam att det görs arbeten på stadens gatunät.

Om du nu måste köra bil från Bomhus till Högskoleområdet föreslår jag att du kliver upp lite tidigare på morgonen alternativt kör ut på E4 vid Hemlingby och kör av vid Gävle C så kommer du förbi planerade arbeten. Ett hälsosammare alternativ skulle ju kunna vara att ta cykeln en period. Sen tycker du att de som utför arbetena ska göra det när du har semester. Tänk om du hade gjort tvärtom istället. Du hade väl kunnat jobba under sommaren så hade du tagit semester nu istället. Då hade du sluppit vara en sån gnällspik. Men det är väl så att alla vill ha förbättringar och förändringar i samhället. Men så fort det påverkar vår vardag och våra rutiner då jäklar, ska det gnällas.

UJ

Nedskräpning en vid Sälgsjön. Det socialistiska Singapore var långt före Sverige på detta område. Man började bötfälla nedskräpning långt innan det ens var påtänkt i Sverige. Därför lyser Singapore som en fyrbåk bland nationerna. Håller fullständigt med om nödvändigheten av övervakningskameror. Bra förslag.

Larz Gustafsson Gävle

Nu måste jag verkligen ifrågasätta vår statsministers mentala tillstånd. Han anser att det högerextrema hotet är vårat största samhällsproblem... det bevisar bara i vilken verklighet han och hans jämlikar lever i. Jag tror att en absolut majoritet av befolkningen inte känner igen sig.

Valbo 63

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare