Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Gavlegårdarna, årets julklapp, vargar, SD-anhängare med mera

Vi är så tacksamma för den vänlighet, service och effektivitet vår hyresvärd Gavlegårdarna har bistått oss med, tack till Adam, Markus, Sarah, ”Strumpan” och Martin. Och tack till Conny A, Kenth, Conny och Ludde på Sandå för ett grymt jobb på tajt tid.

Hälsningar

Micke & Sofie Lund

Att det blev en parkeringsplats för mobilen har jag ingen åsikt om men att årets julklapp utses före julafton är väldigt konstigt. Ska inte den som säljs mest utses till årets klapp? Har månne tillverkaren påverkat HUI när de väljer? Här skulle faktiskt UG syna närmare vad som hänt i frågan. Hela nationen kräver svar, familjer kan splittras, mor- och farföräldrar kan kastas ut om de inte har köpt lådan. Arma svear!

Tomten

Det rödgröna laget tycker det är en bra prioritering att fortsätta att ge papperslösa som uppehåller sig olagligt i Sverige, tillgång till skattefinansierad vård och tandvård i Gävleborg. Detta i ett läge då Region Gävleborg saknar 600 miljoner kronor inför 2020. Hur f-n tänker ni? Eftersom politik handlar om prioriteringar, vad tänker ni dra in på i stället? Eller vilka skattehöjningar kan vi förvänta oss i länet?

Paca

Svar till Eva Ångström: Bor man i Stockholm så tycker jag att man är diskvalificerad för att anse vad de som bor på landsbygden ska tycka då vargen stryker runt knutarna. Klart att livet har förändrats för folk på landsbygden sedan vargen dök upp. Uppmanar Eva Ångström att flytta ut i glesbygden i tio år om hon vågar.

Kjell Waltesson

med ursprung från glesbygd

Replik direkt: Räcker 50 år på landsbygden med samtliga stora rovdjur runt huset?

Mvh

Eva Ångström

Svar till Rogero: Det är inte förbjudet att bo på landsbygden och pendla flera mil till jobbet varje dag. Problemet är att folk inte har råd med det på grund av dyr bensin och skatten på koldioxid, en skatt som gör exakt ingen nytta alls. Den ger oss inte ett kallare klimat. Det går inte att mäta något resultat alls av den skatten överhuvudtaget. När det gäller Stig Mörtman är det så att Moderaterna släpper fram enstaka frispråkiga personer som ska locka personröster. Sedan när de har fått sina röster fortsätter partiet med sin vanliga politik. Men det är väl bra att frågorna diskuteras i alla fall.

Sansad

Hur mår egentligen SD-anhängare? i min bekantskapskrets finns det flera SD anhängare och det får de väl vara,åsiktsfrihet gäller i Sverige. Men de flesta av dem mår inte bra och vad kan det bero på? Min gissning är att de har huvudet fullt av problem med invandrare och dylikt, de tänker på detta dagarna i ända. Finns det något botemedel tro? Jo kanske om SD kom till makten så att de fick visa vilket parti de egentligen är från början. Om ni kan, titta på filmen "Mannen som lekte med elden", en film om Stieg Larsson, så får ni se ursprunget till SD. Sen får Åkesson neka bäst han vill.

Demokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare