Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Gefle IF, Brynäs med mera

Efter att ha bevistat en match som Gefle kunde ha vunnit tänker jag: Några spelare i GIF borde lära sig ”att hålla tand för tunga” och inte dra på sig helt onödiga varningar eller utvisningar. Använd den energi ni har på ett för laget positivt sätt. Det är nog just nu det enklaste sättet att höja lagets kvalitet, Sluta gnälla på domarna.

Sören Svensson

Ännu en förlust. Brynäs suger, tyvärr. Men säsongen är ung. Liknande formsvackor brukar infinna sig långt senare under säsongen, men de märks inte på samma sätt då de döljs av en bra eller okej start. Brynäs förlorade klart mot Skellefteå. Inget konstigt. Alla visste att de skulle kamma noll. På samma sätt var det 2017 i januari. Brynäs sög. Åkte till Skellefteå. Föll med 3-0. Helt logiskt. Inga konstigheter. Sedan hände något. Brynäs blev bra. Och det slutade med SM-final och en rutten sudden-förlust blåste oss på guldet. Det var i januari. Nu är det oktober. Ha tillit. Det är svårt. Jag vet. Men sitt ner i båten.

D-dog

Brynäs går total kräftgång och det är knappast förvånade. Som vanligt värvar Brynäs från Allsvenskan och tror att de ska göra succé i SHL. Ska Brynäs bara ha en kedja som kan producera? Nu går det tungt även för dem och tack och lov åker sista lag ur SHL direkt först nästa år. Hur tänker sportdirektören när han ersätter Kjellman och Boqvist med allsvenska spelare samtidigt som Danielsson inte blir yngre? Sundqvist får inte fart på laget heller. Nej, nu är det dags att öppna plånboken, Dackell! Minst tre nya forwards måste värvas. Låt Ove Molin ta över huvudtränarrollen och byt plats på Sundqvist och J20-tränaren. Annars är det bara att börja förbereda sig för kvalserien redan nu.

Tobbe

Svar till "Demokrati eller ej?": Jag kommer att rösta att ett nytt stadsbibliotek inte byggs. Måste det nödvändigtvis byggas, så skippa cafeterian och det politiskt färgade bokurvalet.

Larz Gustafsson, Gävle

Apropå förslaget om injektionsrum: Hur tänker ni politiker när vi skattebetalare har betalt behandling för missbrukare, och sen kommer ni med ett så befängt förslag? Har ni gett upp?

Cykelåke

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare