Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Gefleortens, varg, ljus och gnäll

Gefleortens mejeriförening lägger ner. Mjölkbönder har i många år i Gävleborg tvingats lägga ner för att de fått för lite betalt för mjölken. Det går därför inte att säga att Gefleortens mejeriförening varit särskilt lyckosam. Kanske att någonting nytt händer nu som gör att våra mjölkbönder lyckas driva sina gårdar.

L

Såg bilden och läste artikeln om den svårt skadade vargen i Norduppland. I artikeln påstods att ingen vågade skjuta den av rädsla för att bli polisanmäld. Att se ett djur lida på detta vis och kalla sig jägare förstår inte jag. Jag skulle om jag sett den omedelbart avlivat den med risk för att bli åtalad. Man är varken naturvän, djurvän eller en verklig jägare om man kan se hur ett djur lider på detta sätt utan att avliva det.

Olle Ljungbeck

På Södermalmstorg finns ett par träd som nu under den mörka årstiden är försedd med belysning. Det ger en stämningsfull atmosfär och är mycket uppskattat av alla som rör sig vid torget. I år har belysningen fungerat en vecka sedan har det varit svart i två veckor. Så svårt kan det väl inte vara att fixa en sådan sak. Ni som är ansvariga för detta ordna biffen så bli vi som bor på Söder evigt tacksamma.

Söderkisen

Det är gnäll, stackars och synd om alla! Hur vore det om vi fick in lite vuxna och lite "jävlar anamma" i samhället igen? Just nu är det ju så synd om alla och alla mår så dåligt så de knappt klarar av sin egen dag. Har människan på något sätt blivit psykiskt och fysiskt försvagad genom åren? Vad beror då detta på? Jo det vansinniga sosseriet där ingen behöver ta ansvar för någonting. Hur f-n ska man kunna bygga ett stabilt samhälle med såna mähän till medborgare? Alla ska ha rättigheter, men ingen ska ha några skyldigheter. Behövs ju liksom ingen raketforskarexamen för att räkna ut att ett sådant samhälle bara kan gå åt helvete med musik.

DDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare