Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Hanif Bali, språk, Miljöpartiet, sociala medier och Trump

Annons

När Hanif Bali skrev nedsättande mot muslimer, ja invandrare överhuvudtaget, då teg den "vuxne i rummet" nämligen Ulf Kristersson. Men när han skrev negativt om kompisen Carl Bildt då tog det hus i helvete. Den där Bali ger jag inte mycket för men i frågan om vad den dryge Bildts uträttade som utrikesminister så håller jag fullständigt med. Någon så fullständigt inkompetent person på den posten är svår att finna.

Ej politiker

Svar till DDT: Fett ironiskt, men du verkar rätt keff på det svenska språket du också. Det heter inte svenskalärare, det heter svensklärare.

B1

Varför finns det ens nåt MP? De har ju ingen aning om verkligheten, hur man tillverkar batterier som innebär barnarbete i gruvor där de dör som flugor. Sen att återvinna dessa batterier går inte heller vilket gör att dessa ligger och läcker ut miljöfarligt avfall i naturen. Skrota MP direkt och bojkotta batteridriva fordon.

Bojen

Har våra politiker så lite att göra på dagarna på sitt faktiska arbete så de har obegränsat med tid för att larva sig på diverse sociala medier? Borde inte någon kolla upp om de faktiskt arbetar minst åtta timmar om dagen som vanligt folk? Att sitta och skriva diverse fånerier på nätet kan omöjligt vara en arbetsuppgift som står i en riksdagsledamots befattningsbeskrivning. Skatteavlönad personal ska arbeta för folkets väl, inte sitta och leka på nätet. Jävla trams!

DDT

Svar till "Nu måste vi göra något tillsammans!": Eftersom vi inte fått något svar på vad en bra start i hockeyn i Gästrikland är, och för vilka, så förstår vi nu vad som menas: En bra start är ej för alla utan bara för vissa! Det är väl bara i skolan som alla barn och ungdomar får möjlighet till en bra start i livet. Så varför inte satsa sponsringsmiljonerna på skolan i stället?

Idrottsintresserad

Gör som USA och Donald Trump, fortsätt låna när du blivit pank. Den enorma statsskulden folkets ok platsar nog i Guinness rekordbok.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare