Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om hastighet och bilbränder

Från gnällgubben till lasseE. Okey, har lite svårt att förstå vad du menar med ditt svar. Vad jag menar är att vi ska gå tillbaka till de gamla hastighetsbestämmelserna kort och gott, och att det är vi som håller hastigheten som är trafikfaran på grund av det. Nästan alla andra kör om inklusive bussar och lastbilar till och med fullastade timmerbilar försöker ta sig förbi. Sen vilken av dessa yrkeschaufförer och privatbilister som kör för fort och skryter om detta vet jag inte.

Gnällgubben

Men Larz... Om någon bränner bilar eller slår sönder busshållplatser har de inget längre i Sverige att göra, skriver du. Ok. Vart ska vi skicka dem? Och om de är födda och uppvuxna i Sverige, vilket de kan vara, ska de då förvisas? På vilken grund då? Eller tar du för givet att de som gör så är från annan kultur/invandrade? Mycket märkligt påstående du hade.

Irriterad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare