Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om högerregeln, tiggare, Walk of Fame med mera

Läser med förvåning insändaren från signaturen "Bilen som körde rätt". Det är absolut högerregeln som gäller inom parkeringsområdet. Eftersom det som benämns som gata i insändarens text inte är någon gata utan parkeringsområde enligt uppgifter från Ica Fastigheters förvaltare. Det som är gata är Ingenjörsgatan och där gäller inte högerregeln men där är ju en rondell. Men det är dumt att skrika och gapa även om man har rätt.

Gammal förvaltare

Ni som ger pengar till tiggare, läs boken ”Slav”, skriven av Anna med Jason Johnson. Mycket av era pengar går direkt till maffian, bekostar deras kriminalitet och bidrar till våldet mot människor.

Ewa Sandin

Influencern Bianca Ingrosso fick en förfrågan från Pastillfabriken i Gävle att saluföra en ny pastillsmak vilket hon tackade nej till med hänvisning att hon inte visste vad en pastill är för något...

Inte förvånad

Skänk Rörbergs flygplats till Försvarsmakten. Då kan man i alla fall tycka att ni politiker gör någon nytta här i samhället. För Rörbergs flygplats är lika med allmännytta och framtida trygghet för oss skattebetalare.

lassE

Kan man tänka sig någon mer värd att ha sitt namn på Walk of Fame? En man från Gävle som betytt så mycket för många och dessutom offrade sitt liv. Joe Hill är namnet.

Birgitta

Walk of fame i Gävle? Jag har väl hört något dummare! Vilka bryr sig om några lokala kändisar? Typiskt Gävle att vilja ta efter andra, Hollywood i det här fallet. Tror någon att det ska dra turister eller? Trams!

Stadsflanör

Walk of Fame är en jättetrevlig idé. Bra medborgarförslag, tummen upp. Dock undrar jag över utformningen. Var det så här Lars Palm tänkte sig det hela? I mitt huvud såg jag någon form av plattor i metall i marken från Centralstationen och längs hela Drottninggatan, som den riktiga Walk of Fame. Inte två meter höga speglar samlade på ett ställe. Inse att dessa speglar kommer att vara trasiga minst en gång i veckan. Se bara på busskurerna runt om i Gävle. Sluta slösa våra skattepengar och gör rätt från början.

Åsa

När man hör vem som ingår i Brynäs stab som ska intervjua en tilltänkt ny tränare får jag hjärtklappning. Nu måste vi ha en tränare som hög status om Brynäs ska vända detta, en person som i princip alla som möter honom i matsalen, korridorer, omklädningsrum, gym, ja överallt på arenan ska ha respekt, med andra ord se upp till honom.

Nu eller aldrig

Nästan dagligen får man läsa om restauranger som inte får alkoholtillstånd på grund av oklara ägandeförhållanden eller skatteskulder,även befintliga tillstånd dras in av olika orsaker,är det för lätt att öppna restauranger?

Hemmaätare

Lena Müller-Jonasson påstår att Jimmie Åkesson inte har rätt att underteckna någonting i hennes namn. Varför påstår du det, när han inte har gjort det? Jag har sett hans brev och ditt namn finns inte med. Eller menar du, att det är du, som är svenska folket? När Åkesson skriver att Sverige är fullt, så syftar han självklart inte på Sveriges yta. Det förstår nog de flesta.

Scientiae fundamento

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare