Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Ikea, skräp med mera

Till "Besviken före detta Ikea-kund": Måste bara hålla med dig om att Ikeas personal inte behandlade dig speciellt trevligt. Det standardsvar som ansvarig presskontakt gav dig i GD berörde ju inte problemet ens och gav dig heller inte något alternativ till agerande. De borde vara mån om att deras kunder bemöts av trevlig och kompetent personal. Du borde kanske ha ringt direkt till personalansvarig i Valbo. Då hade de kunnat prata direkt med den hånflinade killen. Det är ju inte för sent än.

Kunden i centrum

I en debattartikel den 6 maj uppmanar Therese Metz och Emanuel Hort, MP, oss att delta i skräpplockarveckan. "Samla in skräp som annars hamnar i våra hav, sjöar, skogar och åkrar" skriver de. Å andra sidan vill de skräpa ner med gigantiska vindkraftverk, höghastighetståg med mera. Tala om miljöförstöring! Detta om något säger verkligen att Miljöpartiet kör med dubbla budskap.

Christer Enlund

Barnlediga sjuksyrror, i stället för att sippa kaffe latte på dagarna och shoppa loss så kan ni väl avbryta ledigheten och byta av era hårt ansträngda kollegor på sjukhusen och äldreboenden. Det gäller även inom hemtjänsten så att de kan ta ut den ledighet de är värda. Att ha 480 dagars ledighet om man har ett barn (två barn 660 dagar) är lite väl skämmigt i dessa tider.

Sjuksyrra

Gävle kommun, näst bästa miljökommun i landet. Men vill man ligga i topp så kostar det. Och hur mycket kostar detta oss skattebetalare i form av skatter och avgifter? Men det är så här Miljöpartiet vill ha det. Att glänsa på lokal, riks och global nivå. Att miljarderna rullar bryr de sig föga om.

lassE

Det är aldrig för sent att fira! Ja ni ungdomar som har sett fram emot studenten, misströsta inte utan ge er den på att detta ska firas förr eller senare. Nu är det som det är så ni får ta igen detta när pandemin har lugnat ner sig. Då kan ni fira både studenten och att detta hemska är över. Skjut det bara på framtiden. Att vissa har invändningar mot er ska ni ta med jämnmod. Ni har framtiden för er ta vara på den för det är era liv.

Lycka till i livet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare