Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om klimatet, elbilar, tatueringar och kungahuset

Annons

Larz Gustafssons insändarsvar om att överbefolkning är en del av problemet, stämmer. Som delmängd i problemet sällar sig Gustafsson dessutom till romerska katolikers syn på abort. Beaktat befolkningsexplosionen är det svårt att vara filantropisk, än värre blir problemet med tanke på västvärldens resursutnyttjande. Resurser vilka till stor del kunde användas till barnbegränsande åtgärder i utvecklingsländer. Rörande abortfrågan låter Gustafsson som en katolsk präst. I Sverige är det kvinnornas sak att bestämma över sin egen kropp, inte religiösa absolutister.

Zakrajo Topelio

Elbilar: Håller fullständigt med angående miljö och batteritillverkningen. 11 000 mil innan man är ifatt, sen dags för nya batterier. Det säger allt, behövs inga fler kommentarer.

Sn

Hörde en så klockren intervju med två professionella fotbollsspelare. Den ena var tatuerad, den andre hade inga tatueringar. Reportern frågade "Varför har du inga tatueringar?" Han svarade "Man sätter icke klistermärken på en Ferrari!." Klockrenaste svaret!

DDT

Svar till Larz Gustafsson: Du skriver att kungahuset utför ett storartat arbete för Sverige. Det är ett typiskt uttalande från rojalister/monarkister. Lägg fram en enda siffra eller något annat belägg för att detta stämmer – sorry det finns inga. Du kan gärna svara på frågan varför fick inga andra barn sitta i detta extra rum och lyssna till sina idoler. Håll dig till saken och blanda inte in Island, Finland, USA med flera, det är bara löjeväckande.

Rojalist

Till insändarskribenterna Anna-Karin Jonsson och Olle Ljungbeck vill jag säga att ni slog verkligen huvudet på spiken med era insändare. Brynäsborna med flera saknar sitt församlingshus vilket dom tydligen får fortsätta med.

Oaktsam våldtäkt vad är det? Ett nej är ett nej och våldför sig någon på en nejsägare så är det en våldtäkt. Det velas för mycket med dessa våldtäktsmän.

Brynäsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare