Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om köttskatt, Socialdemokraterna, åkrar och skräp

Miljöbejakarna vill tydligen beskatta oss som äter kött lite extra. I så fall måste man då föregå med gott exempel och även höja skatten på grönsaker och spannmål. Dessa miljöbejakare verkar ju tycka om att betala skatt, eller är det så att "någon annan" ska betala som vanligt och grönsaksätarvänstern åka snålskjuts?

DDT

Svar till Karljansa: Vet inte om det är sossarnas fel det som du radar upp av misslyckande. Jag tror att politikerna som grupp själva tillhör den kategori som tjänar mer än befolkningen i stort. Djupet i politiken försvinner och kvar blir snuttifieringar till politik för att kunna synas på nätet. Där minskar behovet av riktig politik som normal skulle diskuteras på jobbet i partierna etcetera.

Christer Pettersson

Svar till Jonas Karlberg: Jag håller med men det fortfarande förekommer att prima åkerjord blir skogsmark och andra åkrar används för hästskötsel. De företagen ökar ständigt. Det är i dagens läge allvarligare att det inte odlas på dessa åkrar.

Pensionär

Till alla Gävlebor: Använd utplacerade papperskorgar och soptunnor så vi får en renare stad. Det ser för jävl... ut på vissa platser i vår vackra stad. Skärp er!

Trött på skräpplockande varje dag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare