Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om kränkt och svar

Replik till Larz Gustafsson Gävle

Ja jag är medveten om det du skriver. Men vad jag inte förstår vad det har med att du och likatänkande i lättkränktas förening blir kränkta av att det gjorts indianfilmer som även du tittat på. Blir det bättre som någon föreslog att man kallar indianer med ett annat namn? Det menas ju samma sak. Vad jag inte förstår är att en hockeyklubb i Göteborg har en indian i sitt klubbmärke är kränkande för någon i Sverige. Men vad jag förstår är det en del som försöker hitta ord som de blir kränkta av. Är du själv ordförande i en lokalavdelning av denna förening?

Sedan att du dyrkar en som Marlon Brando är ju upp till dig.

Vad kommer nästa steg i detta att bli kränkt? Landskapet Lappland kan det heta så? Det är väl en tidsfråga innan hockeyklubbarna med en djursymbol blir kränkande för någon.

Stiganders

Svar till signaturen Gnällgubben. Varför inte helt enkelt ta bort alla hastighetsbegränsningar. Det kan konstateras att de flesta fordonsförare gärna skroderar om hur duktig man är att bryta mot gällande trafiklagar. Hur ett antal väglusar stoppar upp i trafiken. Inga begränsningar. Inget att skryta om. Då kanske man använder det lilla man har i skallen och kör ansvarsfullt i stället. En utopi? Men håll med om att tanken svindlar.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare