Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Lasse Wennman, befolkning, yrkeskriminella, skolfrukost och Arbetsförmedlingen

Jag hämtar min tidning på morgonen och möter Lasse Wennmans glada ansikte. Tack för att du finns, Lasse.

Ingeborg Wahlund

Vi får nu veta att Sverige kan komma att ha 13 miljoner invånare, lågt räknat, 2070. De som tror på dagens tal om klimatkris borde väl om några föreslå minskad befolkning. Men inte. Det är som om en överbefolkad jord skulle vara positivt när det är tvärtom.

Olle Ljungbeck

Så fort en ung vuxen kille blir skjuten och dödad så fälls det stora mängder krokodiltårar från "vänner", grannar, folk som bor i närheten som säger samma sak, att det "fanns ingen bättre människa på jorden och att han tänkte bara gott om alla" med mera. Faktum är att många av dem som skjuts är yrkeskriminella som håller på med bland annat narkotikaförsäljning som förstör för så många. Så sluta att böla för dessa brottslingar.

Laglydig

Angående frukost i skolan: Vad är detta för fånig debatt? Är detta ännu ett tecken på den oduglighet som växer fram i samhället? Kan man inte som förälder ge sina barn en ordentlig start på dagen och en ordentlig frukost så bör man nog tänka över sin roll och eventuella duglighet som förälder.

DDT

Hejsan. Jag vill bara berätta att Arbetsförmedlingen ljuger i sin tv-reklam att de ska hjälpa människor med en funktionsnedsättning eller diagnoser. Jag har stadigvarande sjukersättning i dag och jag har rätt att jobba 20 timmar i månaden enligt Försäkringskassan. Men nej, det vill Arbetsförmedlingen inte hjälpa till med. Ta bort reklamen om den inte stämmer, tycker jag.

Christian

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare