Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om medborgarlön, skolan, corona med mera

Villkorslös medborgarlön? Jättebra idé i teorin. Det som det troligen stupar på är varifrån pengarna ska tas. Ska staten trycka pengar och dela ut? Ska olika omsorger, sjukvård etcetera drivas ideellt? För det är skattepengar som driver dem i dag.

Å. A.

Svar till "En jävligt arg människa": Har ni inget skyddsombud på skolan? Om denne är oduglig så hänvisa till lagen och stanna hemma tills problemet är löst.

DDT

Hur kan regeringen vara stolt över en ökad satsning på infrastruktur med 1,2 miljarder på våra järnvägar när de samtidigt håller på och projekterar för en satsning på snabbtåg mellan våra största städer? En satsning som kostar skattebetalarna upp emot 300 miljarder, förmodligen mer i slutändan.

lassE

Lars Beckman skriver att arbetslinjen måste återupprättas. Samtidigt menar han att vi närmar oss en arbetslöshet som världen inte upplevt sedan 1920-talet. Om arbetslinjen återupprättas vad ska folk arbeta med? Det finns aktuell statistik på arbetslösheten. Moderaterna har ett stort problem: Att förklara denna politik.

Hej matematik

Så tog Jimmie Åkesson till orda: "Regeringen gömmer sig bakom Anders Tegnell." Jamen snälla Jimmie, han är en representant för FHM, det vill säga han förmedlar dess kunskap. Han är inte den kunskapen personifierad. Det är illa när en partiledare inte kan skilja på sak och person. Fast det genomsyrar ju hela SD...

Å. A.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare