Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om miljö, hundbajs med mera

"Vet politikerna i Miljöpartiet verkligen något om miljöarbete?" undrar signaturen lassE. En hel del, skulle jag tro. Men tydligen inte på långa vägar lika mycket som lassE själv, om man ska döma av innehållet i många av insändarna i hans rikliga produktion.

EIF

Min äldre bror Bengt, arkitekt i Göteborg, sa tills helt nyligen: – Fula hus, höga hus och järnvägstunnlar är inget att ha, men broar, parker och krogar det är bra!

Håkan Lidström

Även om det finns speciella platser att samla hundbajs  så gör vissa inte det och detta leder till miljöförorening.  Att ta hand om hundar är ägarens ansvar , men om man inte kan ta hand om  sitt djur så har man inte rätt att vara husse eller matte till djur. På en kväll såg jag fyra personer med två hundar som gick förbi på gatan där jag bor.  En hund gjorde sitt behov där utan att hundägaren brydde sig liksom inget hände.  Det är otäckt att hundägaren lämnar hundskit på trottoaren.

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare