Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Moderaterna, företagsklimat med mera

Jag skrev tidigare att Moderaterna börjar likna SD. Nu går William Elofsson, moderaten som aldrig haft fast anställning, ut i pressen och bjuder in SD till att förenas inför kommande kommunalval. Han räknar väl även med KD. Maktfullkomlighet de luxe.

Å.A.

Läser med förfäran om Gävles ranking i företagsklimatet i Sverige. I artikeln nämns ord som bottenrekord och befängt och detta med all rätta. I artikeln är ansvarigt kommunalråd lika frånvarande som åtgärderna och kommunikationen för att förbättra företagsklimatet. Var är du Helene Åkerlind?

Plats 279

Svar till S.P: Då har du inte läst alla mina insändare. Den som enbart är positiv lever i en skenvärld, en utopi och en eskapism. Vågar du inte se verkligheten som den är, eller har du något emot mig personligen? Eller kanske båda... Och varför är du så negativ?

Larz Gustafsson, Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare