Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om mopedbilar, M & SD, dansglädje med mera

Replik till "En som kan reglerna": Du har fel på en punkt. Barnen som kör mopedbilar har gått en teorikurs för att få köra sina dyra leksaker de fått av sina (troligen bättre avlönade) föräldrar. De har icke lärt sig köra i trafik med dem, alltså övningskört. Apropå vissa andra trafikregler så har jag sett för många idiotbeteenden i trafiken från förare av de här fordonen som gör mig frågande till dess existens.

Irriterad

Så blev det bekräftat att M:s och SD:s ledare har träffats för samarbete. För någon månad sedan förnekade Lars Beckman, M, att något samarbete skulle ske. Precis som Ulf Kristersson som också förnekade framtida samarbete. Tror ni att vi väljare som inte röstar på dessa partier är lättlurade? Du som tänker lägga din röst på SD, M eller KD, tänk till några extra gånger innan det är försent!

Visste att det skulle ske

Den 24/11 visade Uddans & Co. din dansstudio på Gavlehov vad de har lärt sina elever. Lärare och elever från sju år och uppåt utstrålade alla glädje över att få röra sina kroppar till musik de tycker om. Ni har lyckats skapa ett bra alternativ till datorer och mobiler! Vi åkte från Bollnäs för att få se vårt barnbarn, Axel, sju år. Han har dansat en termin. Det kändes härligt och varmt i våra hjärtan. 

Farmor och farfar från Bollnäs

Hörde förre socialdemokratiske justitieministern Tomas Bodström säga på nyheterna den 3/12 att det är förödande ha kriminella i fängelse för då lär de sig mer brottslighet av övriga intagna. Om jag tolkar det rätt så ska ingen brottsling sitta i fängelse. Då är det bara att lägga ned alla fängelser. Vad jag förstår så måste det vara så han menade.

Stiganders

Svar till Anders L, Gävle: Vi som inte är seriefigurer kan alltså med gott samvete avstå från julfirandet.

Larz Gustafsson, Gävle

Läser i GD 5/12 att över 300 miljoner kommer att fattas till Gävle kommuns äldrevård. Tänk vilken fin julklapp det skulle vara från Miljöpartiet och staten att kräva tillbaka de 300 miljoner som gått till dem som köpt elbilar och ge dessa miljoner till äldrevården. Tanken svindlar.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare