Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om munskydd, ungdomar, Brynäs med mera

Jag förstår inte hur styrelsen i Brynäs tänker, det är som om jag köper ringar till en kvinna som inte vill gifta sig med mig. Vi på utsidan vill inte ha sittande styrelse kvar, detta är inget vi hymlar med så var snäll och avgå nu.

Brynäs

Stenebergskiosken. Men hur länge ska dom få hålla på och plottra med byggnaden här i parken, det har väl pågått i sju-åtta år nu? Riv skiten, plantera lite fina träd istället.

Grannen

Ju fler kockar.... Jag såg att det finns de som vill ta in kocken Markus Aujalay i Brynäs styrelse. Är då inte risken att det blir en riktig soppa.

Göran Rodin

Personal använder munskydd fel. Varit och fått vaccin på Högskolan och personalen var väldigt trevlig. Men blev förvånad och rädd att bli smittad då han som gav mig sprutan hade munskyddet under näsan och ibland hängde det bara i ena örat. Tycker att det är jätteviktigt att alla och speciellt vårdpersonal använder munskyddet rätt. Varför har man annars munskydd?

Rädd att snubbla på mållinjen

Till Barbo Sollbe. Bra dikt där om Sofia. Följer henne inte själv men vet vad det handlar om. Det verkar som om du och jag är poetkollegor. Dessutom har du en stor portion humor. Ett varmt sommarleende till dig.

Larz Gustafsson, Gävle

Angående Bastas uteservering. Äter man ute eller inne, det är frågan. Här har Gävle kommun satsat åtskilliga tiotals miljoner på "nya stortorget" och så godkänner man detta bygge, man häpnar. Det är som om Gävle och för den delen hela Sverige står och faller med krogar, men gnäller man tillräckligt länge och mycket då kan man inhösta en massa bidrag från staten.

Skattebetalare

Efter att ha läst artikeln om ungdomar som har ett tillhåll uppe på silon, är min fråga till Vänsterpartiet : ”Hur kan Ni föreslå att ungdomar ska få rösta vid 16 års ålder?” Enligt vetenskapen är inte hjärnan fullt utvecklad förrän vid 25-29 års ålder. Dessa ungdomar är ju underutvecklade. Enligt bilden ser dom ut att vara 18-23 år. Kom igen!

Vart är vi på väg?

Trottoar eller cykelväg. Gävle kommun har väl lämnat tillstånd till många serveringar på S Kungsgatan söderut. Gångbanan är drygt  en halvmeter. Vem bär ansvaret om jag blir påkörd av cyklist. Hur har kommunen resonerat? Serveringar framför gående?

Undrande

Hedvigslunds kyrka, Gävle. Undrar om det verkligen är tillåtet för denna församling att ha musik högt utanför med sång och orkester. Religiösa sånger. Mycket störande. Från en som bor i närheten och inte intresserad av deras sånger.

Mito

Kristersson säger om skjutningarna, att det är inte det land vi vill ha. Jag vill därför påminna om ett parti som varnade för effekterna av för stor invandring. Hemska effekter som vi ser i dag och förmodligen för lång tid framöver. Det partiet blir mobbat för sitt ställningstagande. Inte av många väljare, men av alla andra partier i Sverige. I Danmark tar Socialdemokraterna tag i invandringspolitiken. Men i Sverige fortsätter regeringen med sin kräftgång. Kriminella  klaner och nätverk är i dag vardagshot i vårt land. Det är detta svenska folket får ta ställning till kommande val.

lassE

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare