Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om papperskorgar, gångbanor med mera

Till Gävle kommun: Vänligen sätt upp en papperskorg i Korsningen Parkvägen-Karlavägen.

Reijo Göthe

En stor eloge till alla inblandade som ser till att vaccinationerna på Högskolan, Gävle fungerar så snabbt och smidigt.

Imponerad

Vill gärna ha ett svar av Gävle kommun varför hänvisningsskyltarna för gående på gång- och cykelbanor inte ändras. I dag ska vi gå på vänster sida mot trafiken, tyvärr sitter hänvisningsskyltar kvar överallt där man ska gå på höger sida. Tidigare har det inte funnits någon regel kring detta men nu har regeringen bestämt att det är vänster som gäller. Den nya regeln trädde i kraft måndagen 15 oktober 2018.

Pelle

Jag anser att Liberalerna ska vara mycket nöjda med att de som inte tror på ett öppet och demokratiskt Sverige lämnar partiet och inte blir en belastning inför framtida val.

lassE

Signaturen lassE ger uttryck för bestämda åsikter om hur det mesta är beskaffat. Den 15 april påstår ”hen” en massa om Miljöpartiet och dess ”verkliga” bevekelsegrunder för sin politik. Jag tycker detta låter intressant och undrar på vilken nivå lassE har fått sådan initierad kännedom om partiets arbete och tänkande. Är det på lokal, regional eller nationell nivå du har varit med i initierade samtal med miljöpartister? Är det någon särskild arbetsgrupper du har ingått i? Läst något (hemligt) manifest? För det du påstår är ju verkligen uppseendeväckande (om det nu vore sant). Eller det kanske är så att du är ute och cyklar (i vårsolen)?

Undrande

Svar till Walter Nordkvist: Varför ska just Vasaskolan förstöras? Jag var själv elev där (1977-1980) och avskyr tanken på att man skulle genomföra förändringar på min gamla fina skola. Så det är bra att man stoppat det hela.

Larz Gustafsson, Gävle

Hur kan el och telefon slås ut i över en timme i stora delar av Gävle 2021? Måndag förmiddag slocknade elen i stora delar av Gävle. Datorer och betalningsterminaler etcetera slogs ut och orsakade stora kostnader. Företagen stannade. Till och med telefonsystem och internet låg nere under en tid. Det är skrämmande så sårbara vi är 2021! Vad var orsaken till avbrotten och hur undviker man att detta ska kunna hända igen?

Oroad el- och teleabonnent

Mopedstölden i Sätra: Om vi bortser själva händelsen, vilket är bedrövligt, så måste man fråga sig vad en femtonåring gör ute kvart över ett på natten. Var är föräldrarna? Sitter de med näsan i mobilen och chattar med andra? Har de ingen koll alls? Det skulle f-n i mig vara straffbart att vara så slappa föräldrar.

Medborgare

Svar till Butter: Du menar som davidsstjärnorna judarna tvingades bära? Är det den tiden vi ska tillbaka till? Kanske vissa ska ha en bjällra runt halsen och ropa ”Oren, oren!” när de kommer, som de spetälska på Jesu tid.

Larz Gustafsson, Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare