Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om papperstidning, paket, julen med mera

Hoppas att papperstidningen får finnas kvar. Man kan ju ha sin mobil till allt i dag, men det innebär ju också att man måste utsätta sina ögon för skärmljuset ganska ofta. Det är trevligt och avkopplande att läsa papperstidningen. Den sitter jag och läser länge till frukosten. Absolut bästa stunden på dagen. Att få bläddra istället för att scrolla och klicka. Hela grejen med en papperstidning är viktig för mig. Ärligt talat tror jag faktiskt inte det skulle bli mycket läst utan den. Motviljan till skärmljuset och formatet är för stor. Jag använder mobilen till mycket. Just därför är det viktigt att ha alternativ till hur man följer nyheter, krönikor och så vidare. En oas mitt i den mobila djungeln.

Morgonstund...

Inte konstigt att pakethanteringen ökar när när det är fraktfritt och inga krav på minimibeställningar behövs. En flaska nagellack i stor kartong, vad sägs om det?

Eriq

Man vet inte om man ska skratta eller gråta över polisens tamhet. Var kaffet varmt eller inte? Jävla trams. Ta hand om förövaren, se till att busschauffören får ett ordentligt skadestånd och stäng av resenären från lokaltrafiken på livstid.

DDT

Julefrid och julefröjd? Tänker då främst på alla barn och ungdomar som kommit och kommer till vårt så kallade trygga land. Men vilken trygghet blir det för många av dem när de är ständigt övervakade av familjemedlemmar och släktingar? När de inte får klä sig som de vill eller umgås med vem de vill. Värst av allt är ändå otryggheten att riskera bli bortgift och tvingas tillbaka till sitt gamla otrygga land. Hur kan föräldrar behandla sina barn och ungdomar på detta fasansfulla sätt?

lassE

Vill direkt bemöta artikeln i GD 14/12 och Åsa Wiklund Långs uttalande: Visst har Komvux ett ansvar och är oerhört viktigt för att höja kompetens, men ni måste förstå att det viktigaste är att satsa på varje barn från årskurs 1. Ge alla barn den hjälp och stöd de behöver från start! Mindre klasser och fler lärarassistenter, så att alla barn får det stöd de behöver och får känna att de lyckas. Detta kommer att stärka motivationen för framtida studier. Grundskolan är grunden till alla studier.

Skolpersonal sedan 20 år

Hur i glödheta h-e kan SVT sända "Musikhjälpen" så gott som hela dagarna på tvåan? Vad intresserar det oss lite äldre människor att se ungdomar sitta i en kur på torget i Västerås och spela musik för de yngre som dessutom är där när det är skoltid. Sluta att sänds på tv, sänd ut det på radion i stället, förslagsvis i P3.

TV-tittare

Replik till "Tack,vi ser fram emot maktskiftet": Menar du alltså att potentiella SD-väljare inte bryr sig ens en gnutta om eventuell sakpolitik utan röstar på SD bara för att alla andra är dumma? Imponerande!

Anders J

Blir glad när jag hör och ser alla som går i Greta Thunbergs spår och som värnar om miljön. Det måste innebära att man i fortsättningen slipper se fimpar och skräp i naturen och i stan. Eller?

Marian

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare