Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om parker, vaccin med mera

Ingen parkbeskrivning

På Gävle kommuns webbplats finns det en förteckning över alla parker i kommunen. Det är närmare bestämt 39 stycken. Så här i pandemins tider vore det ju utmärkt att kunna besöka någon av dessa parker. Problemet är att av dessa 39 parker så saknar 15 stycken någon som helst beskrivning. Ingen historia bakom namnet men framför allt ingen adress eller karta. Att tala om att det finns en park som heter Folke Bernadottes park utan att tala om var den ligger är ju fullständigt värdelös information. Jag vet inte hur många så kallade kommunikatörer det finns i kommunen utom att de är väldigt många. Är det för mycket begärt att någon av dessa kunde ägna ett par timmar åt att beskriva var parkerna ligger?

Boson

Varor som ger stora utsläpp av koldioxid borde konsumentmärkas med ett grönt löv eller liknande som visar att de är bra för växtligheten och skördarna på åkrarna.

Växthusägare

Sverige är fantastiskt. När man skjuter barn och andra personer som oturligt nog befinner sig på plats så plockar man in misstänkta gangsters i häkte, men dom släpps efter ett par dygn fortfarande misstänkta. När Karl Hedin misstänktes för att han tänkte skjuta varg blev han häktad i 30 dagar! Slutsatsen blir, att skjuta människor är inte så farligt men en varg oj oj det är förenat med nästan dödsstraff.

Vargkramare

Vaccinationen av 18-24 åringar. Skulle det vara svårt/omöjligt att ha vaccinationsbussar för Coronavaccinet? Man ska ju i och för sig sitta en kvart efter sprutan också....ja, det var en tanke. Det finns ju "TBE-bussar", menar jag.   

Mobilt vaccin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare