Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om plast, mjölk, regionen med mera

Svar till Anja Perotie: Är det utvecklingsländer som förorenat Östersjön med plast? (Retorisk fråga.)

Larz Gustafsson, Gävle

Fråga till mjölkbönder från Sandviken och Tierp: Ni uppmanar oss att fortsätta att stötta er genom att köpa mjölk med Gefleotrens logga. Om ni kan garantera att det är er mjölk vi köper och inte mjölk från någon Arlagård långt nere i Mellansverige är det ok, annars icke.

Mjölkdrickare

Avgångssamtal hos Region Gävleborg: Har jobbat hela mitt yrkesverksamma liv hos regionen men inte blivit  erbjuden något avgångssamtal. Är det bara vissa som erbjuds detta?

Bibbi

Michael Sundlöv, hoppas att det känns bra i ditt lagbygge inför kommande säsong nu när du inte kommer att ha kvar den trogne och lojala och bästa spelare som nu alla vill få till sitt lag men du ratar. Jag menar Jacob Blomqvist. Jag vet att han kommer att göra ett toppenjobb i vilken klubb som helst. Nu är det upp till dig, Sundlöv, att bevisa att du har gjort rätt.

Hälsningar

Karin i Sollefteå

Så har moderatledaren Ulf Kristersson gläfst om att de 21 regionerna underlåter sig att testa människor i för liten utsträckning utan att komma med någon lösning. Dessutom, om hans parti och anhängare hade haft regeringsställning så var nog risken att dessa 21 regioner hade sålts ut och då hade nog situationen varit mer än annorlunda. Ja jämför apotek, bilprovning, Telia och Vattenfall. Vad blev bättre?

Å. A.

Regiondirektören slutar men det blir väl ingen direkt skillnad. Det behövs ingen ny, vi har redan tillräckligt med chefer inom regionen. Bra om det blir en mindre i de skatteavlönades skara.

DDT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare