Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om polisen, regeringen, globalisering med mera

Annons

Medan människor utsätts för grova brott, så ägnar sig polisen åt bilister som råkar köra 33 km i timmen på 30-sträcka. Jag blev den 6/9 stoppad när jag passerade Solängsskolan. Min hastighet hade mätts upp till hisnande 33 km i timmen. Poliserna ägnade nästan en halvtimme åt att läxa upp mig. Jag är 74 år och helt ostraffad förutom en fortkörning 1992, men ändå kallade de mig för återfallsförbrytare. Polisen har aldrig fått min respekt och än mindre nu när de prioriterar så som de gör.

Heja polisen

Vår nuvarande regering är fantastisk! Socialdemokraterna är stolta över att vissa pensionärer får 150 kronor mer i månaden från och med år 2020. Centern gläds över att få igenom ett förslag om 137 kronor mer i månaden för människor som bor i glesbygd. Liberalerna gläds åt mer pengar till höginkomsttagare genom att värnskatten tas bort från år 2020. Och så har vi Miljöpartiet som delar ut höga rabatter till dem som har råd att köpa batteridrivna bilar. Samtidigt som vi kan se i Uppdrag Granskning hur människor med psykiska problem inte kan få det stöd de behöver. Hur långt från verkligheten lever våra politiker egentligen?

lassE

Globalisering: En politiker kräver mer samarbete och nationell mobilisering mot gängvåldet. Nationell mobilisering, vad menas med det? Vilka ska mobilisera sig, nationen i sin helhet eller delvis? Vilka har befogenheter att mobilisera sig mot våldet utan att själva sitta inlåsta? Är det politikerna, civilbefolkningen eller individen? Ni som håller i tyglarna i landet med styret av globalisterna kan kanske förklara hur civilbefolkningen ska mobilisera sig utan att bli kriminella. Vet ni vad ni snackar om?

Anja

Svar till Medborgare: Skulle inte du somna under någonting så urbota tråkigt som detta med riksdagens högtidliga öppnande? Det skulle i alla fall jag. För att inte tala om allt Nobelnonsens. Jag älskar kungahuset.

Larz Gustafsson, Gävle

Vettlösa och farliga bilister: Återigen har en bilist satt på helljuset under lång tid och bländat mig när jag körde buss mot Sandviken. Den här kvällen var det en liten röd bil, en sån som småungarna kör. Hur länge ska det här få fortgå? Hoppas polisen har tid att kolla upp detta.

ML

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare