Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om politiker, Näringen, skräpplockning, EU-valet, och tandläkare

Annons

Våra makt- och pengakåta politiker skor sig på folket och landet dagligen. Tyvärr finns det ingen som kan fälla dem ty riket är deras och makten och härligheten i evighet. Amen.

Anja

Om Näringen ska bli ett bostadsområde, är det inte rimligt att fråga skattebetalarna om de tycker det är ett godtagbart projekt? Sedan ska man väl också undersöka hur många av Näringens företagare som kan tänka sig stanna kvar i Gävleområdet efter en rivning.

lassE

Svar till Ove: Det är väl lysande att låta skolbarnen gå ut och städa i naturen, ett sätt konkret sätt att engagera sig i närmiljön. Ser man hur mycket skräp som finns och att någon måste plocka upp det så kanske man tänker sig för innan man kastar någonting nästa gång. Det får förhoppningsvis även dessa barn att tala om för sina föräldrar och äldre syskon att inte skräpa ner. Om alla skulle sluta skräpa så kanske barnen i framtiden kan få göra någonting roligare på sin friluftsdag.

En som inte skräpar

Till Lasse Gärdeman: Tack för en mycket bra insändare om det i allra högsta grad upphaussade EU-valet! Jag röstar inte heller. Mitt röstkort är rivet. Nu fortsätter livet.

Larz Gustafsson

EU-motståndare, Gävle

Liberalerna vill att Sverige inför euron. Det är som att sitta i en livbåt och se Titanic gå under och ändå försöka komma ombord. Inte nog med att de vill införa euron, för dem är det också helt okej att det blir en kraftig höjning av den svenska avgiften till EU. Som om detta inte räckte. Liberalerna ser gärna att EU får mer makt.

Kurt Karlsson

Svar till Leg. tandl.: Jag hade en tandläkare som var elak och otrevlig. Det var tandläkarskräck, inte något larvigt ord som ”tandvårdsrädsla”!

Skräcken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons