Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om Regementsparken, vatten, inhyrd vårdpersonal, ammande mammor, vatten, Arbetsförmedlingen och klimatet

Var förbi Regementsparken och såg att klockstapeln ser för bedrövlig ut! Gärdsgården vid soldattorpet såg inte så bra ut heller. Ta en tur till Ovanåkers kyrka, där står det en klockstapel som är nästan identisk till den vi har i Gävle. Men den är väl underhållen! Försök att sköta om det lilla vi har att visa upp Gävle!

Gävlebo

Inhyrd vårdpersonal, ja det blir dyrt. Frågan är dock varför man ej vill vara kvar med regionerna som arbetsgivare? Min egen erfarenhet av att arbeta i offentlig eller privat regi är att skillnaden är himmelsvid. Privat är det något bättre lön men friheten och arbetsgivarens bemötande var överlägset bättre.

Magnus.lo.

Du som har problem med att se en ammande mamma så föreslår jag att du tittar bort eller blundar. Svårare än så är det inte, eller hur?

Enkelt!

Kan inte man inte på Gotland och Öland pumpa upp havsvatten på land för att höja grundvattennivåerna? Vattnet renas ju när det silas genom markytorna

Reijo Göthe

Moderaten Lars Beckman skriver i en debattartikel om "Den redan hårt sargade Arbetsförmedlingen". Är det någon som minns vilka partier som drev igenom budgeten som ledde till slakten av AF? Tänk på orsak och verkan, Lars Beckman!

Konsekvenstänkande efterfrågas

Tänk om denna sommar och förra årets (med den extrema värmen som var) hade bytt plats, då hade nog Miljöpartiet inte funnits kvar i riksdagen och vi hade haft en helt annan regering.

AK

Förslag: Döp om GD del 2 Sportdelen till: Brynäs Dagblad.

sn

Svar till Ove Lennström som vill ha svar på frågan "Vilken ska man annars tro?" och syftar på forskarna. Jag föreslår en debatt i svensk tv och radio på bästa sändningstid med professorn i dynamisk meteorologi, Lennart Bengtsson och professorn i miljövetenskap, Johan Rockström. En sådan debatt kommer med tydlighet visa att forskarna inte är ense i klimatfrågan.

Klimattänkare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare