Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om resor, tv, rökare med mera

Nu börjar medelhavsländer uppge att man portar svenska turister från besök i landet. Först ut är fattiga Grekland. Men de portar inte svenska bidragspengar via EU, då är våra pengar väldigt välkomna. Men det är väl bara för svenska turister och mindre troligt svenska staten att porta tillbaka.

lassE

Det är väldigt tråkigt att programmet ”Vem vet mest” läggs ner. Det finns andra skräpprogram som man borde sluta att sända. Rickard Olsson och Johan Wester har båda varit utmärkta programledare. Nu är det bara att vänta på introduktionen av ett nytt intelligensbefriat skräpprogram. SVT borde låta reklamkanalerna hålla på med sådant.

Karljansa

Vaddå daltande mot rökare? Jag är själv ingen rökare menade att det är inget daltande mot rökare. De får ju knappt inte röka någonstans. Så låt dom få röka på sin egen balkong/uteplats. Nu får det vara slut på jagande efter rökarna.

MG

Tillgång och efterfrågan. Som jag ser det är alla som arbetar lika viktiga, men ni som tycker att ni tjänar för lite, det är tillgång och efterfrågan som styr, och om ni vill tjäna mycket, se till att bli proffs inom en attraktiv idrott eller bli chefer inom de yrken ni jobbar inom (och då även ta att ni varje dag får arbeta med missnöjda medarbetare). Valet är fritt.

Välj själv

Karantänless. Nu har jag varit i karantän sedan i mars för att sjukvården inte ska bli överbelastad. Nu är det dags att smittbärarna sätts i karantän. Vi sjuttio+ har tagit vårt ansvar, nu är det dags att låta oss få ett socialt liv innan vi deppar ihop. Spåra upp smittbärarna.

70-åringen som är less

Till dig som vill flytta hemifrån som vuxen. När är en person vuxen? Knappast alla vid 18. Vissa kanske aldrig. När personen har knytskor? Som så mycket annat om vuxenhet. Tiden är mogen för det när du är mogen för det och har förutsättningar för det. Ekonomiomdöme (städa kanske) med mera. Ja, jag raljerar en del men det är ingen mänsklig rättighet att få en lägenhet. Tycker givetvis att ett flertal unga vuxna blir kvar i föräldrahem lite för länge jämfört med tidigare. Men att det skulle ske per automatik vid en viss ålder ska nog samhället vara rätt tacksamt för.

Å.A.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare